Ontwerp je interieur volgens de Gulden Snede
Interieurontwerpers ontwerpen en stylen vaak vanuit hun intuïtie. Maar wat als je die natuurlijke intuïtie niet hebt? Dan kun je gelukkig terugvallen op een wiskundig trucje voor meer balans in je interieur.
5 redenen waarom je planten in huis moet halen - Wonen&Co
Een huis zonder planten? Dat is bijna niet meer voor te stellen. Maar waarom eigenlijk? Ik leg je graag uit waarom je huis niet meer zonder groen kan.

Lekker makkelijk; voorbeelden van wandcollage’s
Een wandcollage is een echte eyecatcher voor je interieur; een wand vol posters boven je bank of je bed. Geen enkele wandcollage is gelijk, je kunt het zo uniek of persoonlijk maken als je zelf wilt. Alleen kan het maken van een uitgebalanceerde compositie lastig zijn. Om je het wat makkelijk te maken hebben we een aantal tips en voorbeeld collages voor je gemaakt.
Zo krijg je warmte en sfeer in een basic interieur - Wonen&o
Basic interieurs kunnen heel fijn zijn, vooral wanneer je snel overprikkeld raakt en lekker tot rust wilt komen in je eigen huis. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet saai of kil wordt?

Lichtinval op je thuiswerkplek: tips voor de beste opstelling - Wonen&Co
We werken tegenwoordig veel thuis en daarom is het goed om wat extra aandacht aan je thuiswerkplek te geven. Lichtinval speelt een belangrijke rol. Want waar kun je het beste je bureau neerzetten ten opzichte van een raam? Ik help je op weg.
5 tips voor een overzichtelijke voorraadkast - Wonen&Co
Je kunt er eigenlijk niet zonder, een degelijke voorraadkast. En hoewel de meesten van ons zich voornemen om het netjes te houden, is een rommelige bedoening vaak de realiteit. 5 tips om je voorraadkast overzichtelijk te maken én te houden.

Wat is het verschil tussen een beton- en gietvloer? - Wonen&Co
Een betonvloer, beton ciré, betonlook, gevlinderd beton of woonbeton. Al die verschillende termen kunnen nogal verwarrend zijn. Ik leg je graag uit wat deze vloeren – en hun verschillen – precies zijn.
Vloerkleed reinigen: de beste (milieuvriendelijke) tips op een rij - Wonen&Co
Vieze schoenen, een glas wijn, een scheut koffie of een natte hond… Je vloerkleed krijgt nogal wat te verduren. Je vloerkleed reinigen is af en toe echt nodig. Maar hoe pak je dat aan? Ik heb de beste tips en verantwoorde middeltjes voor je op een rij gezet.

Donkere kamer? 7 tips voor meer lichtinval - Wonen&Co
Licht heeft heel veel invloed op de sfeer van je interieur. Een ruimte is het aantrekkelijkst als er veel zonlicht binnenkomt. Is dat bij jou niet het geval? Ik geef graag een aantal tips over hoe je optimaal gebruik kunt maken van lichtinval.
Zo verbeter je de akoestiek in huis - Wonen&Co
Kun je elkaar tijdens een gezellig etentje amper verstaan? Word je gek van het gegalm in huis en klinkt het geluid van spelende kinderen als kabaal in plaats van gezelligheid? Slechte akoestiek in je woning kan heel hinderlijk zijn. Ik geef je graag een aantal tips om die akoestiek te verbeteren.

Meer weergeven