indelingsadvies verbouwing

Je wilt gaan verbouwen, maar je kom er niet uit. Je blijft maar in dezelfde cirkeltjes denken, herkenbaar? Soms zie je het zelf gewoon niet meer, omdat je al teveel tijd in de ruimte hebt doorgebracht of doordat je telkens bij dezelfde ideeën uitkomt. Hoe fijn is het dan als iemand even met je meedenkt, voor nieuwe inspiratie, een perfecte oplossing waar jezelf nog niet aan had gedacht of dat juist jouw eigen ideeën worden bevestigd zodat je niet meer hoeft te twijfelen.

 

Het indelingsadvies gaat overigens niet alleen over de plaatsing van jouw meubels, maar ook naar de (ver)plaatsing van de muren, deuren en ramen. En vergeet de indeling van een keuken of een badkamer niet.

 

Met het indelingsadvies voor verbouwingen ontdek je de beste indeling voor jouw woning, zodat je vol vertrouwen kunt beginnen aan de verbouwing! En er is altijd meer dan één oplossing!

Na dit advies heb je

»  een helder beeld van de mogelijkheden van de ruimte(s)

 

»  meer rust door het elimineren van twijfels en keuzes

 

»  een functionele maar creatieve indeling waar je blij van wordt

  

 »  een goede voorbereiding op een eventueel gesprek met een aannemer

 

  »  een uitgewerkte plattegrond op schaal met deze indeling 

 

» en uiteindelijk: een ideale indeling van jouw woning die perfect aansluit bij jouw wensen

 

 

 

hoe het werkt

stap 1: kennismaken

De eerste stap is kennismaken.

 

Dit betekent dat ik bij je langs kom om je wensen te bespreken, de woning te bekijken en natuurlijk om elkaar te leren kennen. Ook mogelijk via Zoom!

 

Na deze kennismaking ontvang je een offerte voor het advies, samen met de planning.

stap 2: indeling schetsen

Na goedkeuring van de offerte, ga ik van start met het schetsen van drie verschillende indelingsopties voor jouw woning. 

 

In dit advies neem ik mee:

 

»  de plaatsing van wanden, deuren, ramen

 

»  een globale indeling van de meubels

 

»  indeling van de keuken en de badkamer

 

»  en houd ik rekening met de routing en zichtlijnen van het huis

 

De drie beste opties ontvang je per e-mail. 

stap 3: indeling uitwerken

Je hebt jouw perfecte indeling gevonden! Deze kan nu nauwkeurig en op schaal worden uitgetekend in een plattegrond.

 

Een plattegrond is niet alleen handig voor jezelf en de verbouwing maar ook om bijvoorbeeld mee te nemen naar een aannemer. Zodat je gemakkelijk jouw plannen kunt uitleggen!


hoi, ik ben aukje

de interieurontweper van stedsk

Het maken van indelingen is mijn specialiteit. 

Als klein meisje zat ik graag aan de keukentafel te tekenen, samen met mijn vader die als timmerman vaak huizen tekende voor zijn werk. Terwijl hij bezig was met zijn schetsen, begon ik niet met het huis zelf, maar met het tekenen van de bewoners: de vader, de moeder, de kinderen en soms zelfs een hond. Deze personages vormden het startpunt van mijn ontwerp. Ik tekende eerst een gevel en vervolgens een plattegrond met een indeling die perfect paste bij het gezin dat er zou gaan wonen. Op die manier ontstond er niet alleen een compleet dorp op papier, maar ook mijn passie voor het indelen en inrichten van woningen.

Na vijftien jaren ervaring als interieurontwerper en zelf een eigen huis uit 1891 te hebben verbouwd, kan ik wel zeggen dat hier mijn kracht ligt.

 


veel gestelde vragen

»  Hoe krijg ik de definitieve indeling aangeleverd?

De definitieve indeling wordt op schaal 1:100 of 1:50 getekend (afhankelijk van de grote van de woning) en wordt opgeslagen en verzonden als PDF. 

 

»  Wat als er tussen de drie indelingen geen geschikte optie zit?

Wanneer blijkt dat er tussen de drie verschillende indelingen geen goede optie voor jullie bij zit, dan is het gelukkig niet direct einde oefening. We bespreken de drie indelingen en kijken hoe we toch tot een geschikte indeling kunnen komen. 

 

»  is het ook mogelijk om samen te schetsen en te brainstormen over de indeling?

Dat is zeker mogelijk! Dan neem ik direct mijn pennen en papier mee! Al brainstormend en schetsen komen we dan samen tot de perfect indeling. De beste indeling wordt daarna verder uitgewerkt. 

 

»  wat kost het indelingsadvies voor verbouwingen?

Het indelingsadvies is beschikbaar vanaf €650 inclusief btw, afhankelijk van de grote en het aantal verdiepingen van de woning. Buiten een straal van 20km rondom Leeuwarden, geldt een aanvullende kilometervergoeding van 0,30cent per gereden kilometer. 

 

»  kan ik de indeling ook als een 3D tekening ontvangen?

Een indeling kan in 3D nog meer tot leven komen! Daarom is het zeker mogelijk om 3D afbeeldingen van de definitieve indeling te ontvangen. Vraag naar de mogelijkheden tijdens de kennismaking!

 

»  wat als ik hierna toch nog meer advies nodig heb?

Ook wanneer na het advies blijkt dat je graag nog meer advies ontvangt, bijvoorbeeld een lichtplan, kleuradvies of materiaaladvies voor een keuken, dan is dat altijd mogelijk. Hiervoor wordt een nieuwe offerte voor je op maat gemaakt.  

 

Een afspraak inplannen?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw woning of gewoon even kennismaken om de opties door te nemen? Neem dan gerust contact op. 

 

Dit kan door een e-mail te sturen naar aukje@stedsk.nl of door het formulier in te vullen op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!