eenmalig advies aan huis

Weg met die twijfels, soms heb je gewoon even iemand nodig die met je meedenkt, voor meer helderheid en rust tijdens de verbouwing. 

 

Of het nu gaat om het bespreken van kleine afwerkingsdetails rondom de verbouwing van je huis, kleuradvies, indeling of het kiezen van materialen, je kunt tijdens dit advies alles bespreken rondom de verbouwing van jouw huis en de inrichting ervan. 

na dit advies heb je:

»  geen twijfels meer, bijvoorbeeld over welke kleur of  materiaal je moet kiezen

 

»  duidelijkheid over je volgende stap(pen)

 

»  een heldere indeling uitgewerkt in een schets

 

»  een beter gevoel over de keuzes die je gaat maken

 

 

 


hoe het werkt

stap 1: we maken een afspraak

De eerste stap is het maken van een afspraak voor het advies. 

 

Zodra dat is geregeld, ontvang ik graag je adres en mogelijk een foto of digitaal bestand van de plattegrond van je woning.

 

Dit laatste is vooral handig voor wanneer we met de indeling/inrichting bezig gaan! 

stap 2: we gaan direct aan de slag!

Tijdens de afspraak bij jouw thuis, gaan we direct aan de slag met jouw woonvragen. 

 

We maken samen keuzes voor jouw indeling, kleur- en materiaalkeuzes of we brainstormen samen over de plannen voor jouw verbouwing of inrichting.

 

In dit advies neem ik mee:

 

»  kleurenwaaiers

 

»  papier en pen

 

»  eventueel andere kleur- of materiaalstalen zoals van vloeren, raambekleding of behang

 

Het advies duurt ongeveer 2 uren.

stap 3: je ontvangt een verslag van het advies thuisgestuurd

We hebben tijdens het advies zoveel besproken dat ik me voorstellen dat je je misschien niet alles meer herinnert!

 

Daarom ontvang je achteraf een beknopt verslag van het gegeven advies. Zo kun je op je gemak het gegeven advies nog even nalezen. 

 

Mochten we ook indelingen of andere leuke ideeën getekend hebben, dan ontvang je deze natuurlijk ook!


hoi, ik ben aukje

de interieurontweper van stedsk

Als klein meisje zat ik graag aan de keukentafel te tekenen, samen met mijn vader die als timmerman vaak huizen tekende voor zijn werk. Terwijl hij bezig was met zijn schetsen, begon ik niet met het huis zelf, maar met het tekenen van de bewoners: de vader, de moeder, de kinderen en soms zelfs een hond. Deze personages vormden het startpunt van mijn ontwerp. Ik tekende eerst een gevel en vervolgens een plattegrond met een indeling die perfect paste bij het gezin dat er zou gaan wonen.

Op die manier ontstond er niet alleen een compleet dorp op papier, maar ook mijn passie voor het indelen en inrichten van woningen.

Mijn passie heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld tot twee voorkeuren: adviseren bij verbouwingen, renovaties en nieuwbouw, omdat je hier de beste impact kunt maken, en het bevorderen van duurzaam wonen, gedreven door mijn liefde voor de natuur. Met mijn kennis en ervaring wil ik bijdragen aan het ontwerpen en adviseren van woningen die zowel aan de huidige behoeften voldoen als rekening houden met de toekomst van onze planeet.

 


veel gestelde vragen

» ik weet niet zeker of het advies voor mijn vragen wel het juiste advies is?

Mocht je twijfelen of dit advies wel bij jouw vragen past, stuur me dan eerst even een mailtje. Dan kan ik aan de hand daarvan vaak wel bepalen of dit advies voor jou geschikt is. 

 

» WAT zijn de kosten voor het advies?

De kosten voor het advies zijn €350. Buiten een straal van 20km rondom Leeuwarden geldt een toeslag van €0,30ct per gereden km. Na het advies krijg je hiervan een factuur toegestuurd per e-mail. 

 

» moet ik zelf aantekeningen maken tijdens het advies?

Het is altijd handig om zelf aantekeningen te maken, maar je krijgt achteraf ook een kort verslagje van het gegeven advies. Ook krijg je de eventuele schetsjes die gemaakt zijn digitaal toegestuurd. 

 

» WAT ALS tijdens het advies blijkt dat de 2 UREN NIET VOLDOENDE zijn?

Als tijdens het advies blijkt dat de twee uren die voor het advies staan, niet voldoende zijn, dan zijn er twee opties. De eerste is dat we het advies nog met een half uur verlengen, voor €50 extra. Optie 2 is dat ik het resterende advies thuis verder voor je uitwerk. Daarvoor ontvang je dan eerst een offerte. 

 

» kan ik later alsnog aanvullend advies krijgen?

Natuurlijk is het mogelijk om na het Advies aan huis nog extra advies te vragen! Mocht dit het geval zijn, dan mag je me gerust weer opnieuw een mailtje sturen. Dan kijken we direct wat ik nog voor je kan doen. 

 

» hoe is dit advies duurzaam?

Het advies wordt zo duurzaam mogelijk gegeven. Dit houdt ten eerste in dat er zo in plaats van op papier, digitaal wordt getekend. En daarnaast worden er alleen materialen, verf en gordijnen geadviseerd met zo weinig mogelijk impact op het milieu. Zo werk ik graag met merken die duurzaamheid net zo belangrijk vinden, zoals de duurzame verven van Vestingh en de duurzame gordijnen van Vadain. 

 

» is het mogelijk om Advies aan huis te ontvangen via Zoom of teams?

Tot op zekere hoogte is het mogelijk om het advies digitaal te houden. Dit hangt natuurlijk wel een beetje van jouw vragen af, maar meestal moet dat wel lukken! Laat het me wel van te voren even weten, dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

Een afspraak inplannen?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor jouw woning of gewoon even kennismaken om de opties door te nemen? Neem dan gerust contact op. 

 

Dit kan door een e-mail te sturen naar aukje@stedsk.nl of door het formulier in te vullen op de contactpagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!