STEDSK, betekend 'stads' in het fries. Ik ben namelijk dol op de stad en deze inspireert mij dan ook, vooral de architectuur.

Mijn naam is Aukje Rijpma - Bouma en ik ben 35 winters jong. Naast mijn gezin, boeken lezen, van de natuur genieten, hardlopen en wielrennen, heb ik een passie voor duurzaam wonen en (ver)bouwen. 

 

In 2010 heb ik dan ook mijn interieurontwerp studio Stedsk opgericht, na een studie aan de Jan des Bouvrie Academie (HBO interior design & styling) in Deventer en mag ik mijzelf Bachelor of Design noemen. 

 

Met Stedsk ontwerp ik functionele interieurs en concepten die niet zozeer geïnspireerd zijn op de laatste trends, maar op het gebruik en de wensen van de bewoners zodat ze lang meegaan.  

 

 

Ik ontwerp vooral in de Scandinavische stijl, waarbij een

lichte basis, functionaliteit, natuurlijke materialen en duurzaamheid voorop staan.  

  

 

Duurzaamheid is voor mij een belangrijk thema, omdat vooral in de interieurbranche er nog veel te winnen valt qua duurzaamheid. Ik werk dan ook graag met duurzaam en verantwoord materiaal, verf en duurzame merken. Het gaat niet om het volgen van elke trend, maar juist om een mooi interieur neer te zetten wat langer mee gaat. Juist hier kunnen we stappen maken in het consuminderen en het bewust kiezen voor producten die eerlijk gemaakt zijn en waar we oprecht blij van worden.

 

Wil je meer weten over mij of Stedsk? Neem dan contact op via aukje@stedsk.nl of het  contactformulier. 

 

Aukje Rijpma- Bouma