"Stedsk betekent 'stads' in het Fries. Mijn liefde voor de stad, met name de historische architectuur, vormt een voortdurende bron van inspiratie voor mij."

Ik ben Aukje Rijpma - Bouma, een interieurontwerper met een passie voor duurzaam wonen en (ver)bouwen. In 2010 behaalde ik mijn diploma als interieurontwerper aan de Jan des Bouvrie Academie (Hbo Interior Design & Styling) in Deventer. Na mijn afstuderen heb ik mijn eigen interieurontwerpstudio opgericht, genaamd Stedsk, wat 'stads' betekent in mijn moedertaal, het Fries.

 

Naast mijn toewijding aan mijn werk bij Stedsk, ben ik gezegend met een liefdevol gezin. Mijn passies strekken zich uit tot het genieten van boeken, het ontdekken van de natuur, avontuurlijke camperreizen, hardlopen en wielrennen. Deze elementen vormen de rijke context van mijn leven en dragen bij aan mijn unieke kijk op het creëren van betekenisvolle leefruimtes.

 

Mijn visie op wonen

 

Mijn ontwerpfilosofie bij Stedsk wordt gevoed door een diepgaande fascinatie voor duurzaamheid. In elk project streef ik ernaar om duurzaamheid te integreren in de kern van het ontwerp. Met een focus op functioneel design, natuurlijke materialen en een Scandinavische esthetiek, gaat het niet alleen om het vormgeven van mooie ruimtes, maar ook om een duurzame levensstijl.

 

Ontdek hoe Stedsk, gedreven door mijn persoonlijke visie en ervaring, jou kan bijstaan bij het creëren van een thuis dat niet alleen jouw levensstijl weerspiegelt, maar ook een positieve impact heeft op onze wereld.

 

Aukje Rijpma- Bouma