Interieur

Hoe kies je het juiste formaat vloerkleed?
Vloerkleden worden vaak te klein gekocht, dat is zonde. Want zo kun je niet optimaal gebruik maken van de verbindende factor van een vloerkleed. Maar hoe kies je nou het juiste formaat?

Zo krijg je warmte en sfeer in een basic interieur
Basic interieurs kunnen heel fijn zijn, vooral wanneer je snel overprikkeld raakt en lekker tot rust wilt komen in je eigen huis. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet saai of kil wordt?

Vloerkleed reinigen: de beste (milieuvriendelijke) tips op een rij
Vieze schoenen, een glas wijn, een scheut koffie of een natte hond… Je vloerkleed krijgt nogal wat te verduren. Je vloerkleed reinigen is af en toe echt nodig. Maar hoe pak je dat aan? Ik heb de beste tips en verantwoorde middeltjes voor je op een rij gezet.

Zo verbeter je de akoestiek in huis
Kun je elkaar tijdens een gezellig etentje amper verstaan? Word je gek van het gegalm in huis en klinkt het geluid van spelende kinderen als kabaal in plaats van gezelligheid? Slechte akoestiek in je woning kan heel hinderlijk zijn. Ik geef je graag een aantal tips om die akoestiek te verbeteren.

Je huis opruimen: 7 tips voor een goede schoonmaakroutine
Wil je graag je huis netjes houden zonder dat je er je hele vrije dag voor moet opofferen? Of schrik je elke keer als de bel gaat omdat je bang bent voor onverwachtse visite? Lees dan mijn tips en zorg voor een goede opruim- en schoonmaakroutine.