Tips voor het indelen van je U-vormige woonkamer
Niet elke layout van een woonkamer/keuken laat zich gemakkelijk indelen, dat kan best een uitdaging zijn! Bijvoorbeeld een woning met een U-vorm. Deze vorm zie je vaak bij nieuwbouwwoningen. Ik geef je graag ideeën en tips die goed werken bij deze ruimtes.

Hoe kies je het juiste formaat vloerkleed?
Vloerkleden worden vaak te klein gekocht, dat is zonde. Want zo kun je niet optimaal gebruik maken van de verbindende factor van een vloerkleed. Maar hoe kies je nou het juiste formaat?

Zo krijg je warmte en sfeer in een basic interieur
Basic interieurs kunnen heel fijn zijn, vooral wanneer je snel overprikkeld raakt en lekker tot rust wilt komen in je eigen huis. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet saai of kil wordt?

Ontwerp je interieur volgens de Gulden Snede
Interieurontwerpers ontwerpen en stylen vaak vanuit hun intuïtie. Maar wat als je die natuurlijke intuïtie niet hebt? Dan kun je gelukkig terugvallen op een wiskundig trucje voor meer balans in je interieur.

5 redenen waarom je planten in huis moet halen
Een huis zonder planten? Dat is bijna niet meer voor te stellen. Maar waarom eigenlijk? Ik leg je graag uit waarom je huis niet meer zonder groen kan.

Lekker makkelijk; voorbeelden van wandcollage’s
Een wandcollage is een echte eyecatcher voor je interieur; een wand vol posters boven je bank of je bed. Geen enkele wandcollage is gelijk, je kunt het zo uniek of persoonlijk maken als je zelf wilt. Alleen kan het maken van een uitgebalanceerde compositie lastig zijn. Om je het wat makkelijk te maken hebben we een aantal tips en voorbeeld collages voor je gemaakt.

Lichtinval op je thuiswerkplek: tips voor de beste opstelling
We werken tegenwoordig veel thuis en daarom is het goed om wat extra aandacht aan je thuiswerkplek te geven. Lichtinval speelt een belangrijke rol. Want waar kun je het beste je bureau neerzetten ten opzichte van een raam? Ik help je op weg.

5 tips voor een overzichtelijke voorraadkast
Je kunt er eigenlijk niet zonder, een degelijke voorraadkast. En hoewel de meesten van ons zich voornemen om het netjes te houden, is een rommelige bedoening vaak de realiteit. 5 tips om je voorraadkast overzichtelijk te maken én te houden.

Tips voor het kiezen en ophangen van je gordijnen
Bij het uitkiezen van nieuwe gordijnen komt veel kijken. Heb je eindelijk een leuke stof gevonden, welke ophangsysteem kies je dan, hoe lang moet het gordijn en met welke plooi? Interieurontwerper Aukje Rijpma van Stedsk helpt je graag een handje.

Wat is het verschil tussen een beton- en gietvloer?
Een betonvloer, beton ciré, betonlook, gevlinderd beton of woonbeton. Al die verschillende termen kunnen nogal verwarrend zijn. Ik leg je graag uit wat deze vloeren – en hun verschillen – precies zijn.

Meer weergeven