Zo krijg je warmte en sfeer in een basic interieur - Wonen&o
Basic interieurs kunnen heel fijn zijn, vooral wanneer je snel overprikkeld raakt en lekker tot rust wilt komen in je eigen huis. Maar hoe zorg je ervoor dat het niet saai of kil wordt?
Lichtinval op je thuiswerkplek: tips voor de beste opstelling - Wonen&Co
We werken tegenwoordig veel thuis en daarom is het goed om wat extra aandacht aan je thuiswerkplek te geven. Lichtinval speelt een belangrijke rol. Want waar kun je het beste je bureau neerzetten ten opzichte van een raam? Ik help je op weg.

5 tips voor een overzichtelijke voorraadkast - Wonen&Co
Je kunt er eigenlijk niet zonder, een degelijke voorraadkast. En hoewel de meesten van ons zich voornemen om het netjes te houden, is een rommelige bedoening vaak de realiteit. 5 tips om je voorraadkast overzichtelijk te maken én te houden.
Wat is het verschil tussen een beton- en gietvloer? - Wonen&Co
Een betonvloer, beton ciré, betonlook, gevlinderd beton of woonbeton. Al die verschillende termen kunnen nogal verwarrend zijn. Ik leg je graag uit wat deze vloeren – en hun verschillen – precies zijn.

Vloerkleed reinigen: de beste (milieuvriendelijke) tips op een rij - Wonen&Co
Vieze schoenen, een glas wijn, een scheut koffie of een natte hond… Je vloerkleed krijgt nogal wat te verduren. Je vloerkleed reinigen is af en toe echt nodig. Maar hoe pak je dat aan? Ik heb de beste tips en verantwoorde middeltjes voor je op een rij gezet.
Donkere kamer? 7 tips voor meer lichtinval - Wonen&Co
Licht heeft heel veel invloed op de sfeer van je interieur. Een ruimte is het aantrekkelijkst als er veel zonlicht binnenkomt. Is dat bij jou niet het geval? Ik geef graag een aantal tips over hoe je optimaal gebruik kunt maken van lichtinval.

Zo verbeter je de akoestiek in huis - Wonen&Co
Kun je elkaar tijdens een gezellig etentje amper verstaan? Word je gek van het gegalm in huis en klinkt het geluid van spelende kinderen als kabaal in plaats van gezelligheid? Slechte akoestiek in je woning kan heel hinderlijk zijn. Ik geef je graag een aantal tips om die akoestiek te verbeteren.
Ronde tafels zijn al geruime tijd mateloos populair. En terecht! Aan een ronde tafel zit iedereen gelijkwaardig, ideaal voor een gezellig avondje. En wist je dat een ronde tafel je interieur zachter maakt? Dit en nog meer leuke weetjes over een ronde tafel lees je hier.

Het mixen van stoelen is helemaal van nu. Er zijn zoveel mooie eetkamerstoelen, dus waarom zou je het bij één soort houden? Lees hier mijn tips voor het maken van de perfecte combinatie.
Wil je graag je huis netjes houden zonder dat je er je hele vrije dag voor moet opofferen? Of schrik je elke keer als de bel gaat omdat je bang bent voor onverwachtse visite? Lees dan mijn tips en zorg voor een goede opruim- en schoonmaakroutine.

Meer weergeven