Tuin

Tuin · 24. juli 2019
In de lente en de zomer brengen we het liefst zoveel mogelijk tijd door in onze tuinen, bijvoorbeeld om een hapje te eten, een boek te lezen, gezellig te borrelen of heerlijk te zonnen. Maar hoe richt je de tuin functioneel én gezellig in? Ik help je op weg met deze tips.
Tuin · 03. juli 2019
Het is altijd een feestje wanneer de nieuwe tuincollecties bekend worden gemaakt. Brochures vol vrolijke, groene en zonnige afbeeldingen die je helemaal enthousiast maken voor de zomer. Ik heb de leukste collecties voor je verzameld.

Tuin · 02. augustus 2018
pallets zijn ideaal om low-budget tuinmeubels van te maken. ze zijn goedkoop, makkelijk te bewerken en stevig. perfect voor wanneer je even krap bij kas zit, een stapel pallets over hebt of voor wanneer je gewoonweg zin hebt in een leuk diy-project. ik heb de leukste pallet ideeën voor je geselecteerd.
Tuin · 30. mei 2018
De trends voor buiten sluiten steeds meer aan bij de trends voor binnen. Dit maakt dat de tuintrends voor deze zomer gevarieerd zijn: denk aan de natuurlijke woonstijl, industrieel of kleurrijk en gedurfd. Welke van deze tuintrends past bij jou?

Tuin · 22. mei 2018
De lente is volop in gang en dat betekent dat we weer lekker naar buiten gaan! Nu beschikt niet iedereen over een tuin, maar gelukkig kun je ook op een balkon heerlijk van het buitenleven genieten. Ik geef je graag een aantal tips en inspiratie om je balkon lenteproof te maken.
Tuin · 21. juni 2017
Nu de avonden langer worden zitten we vaker buiten. En als de temperatuur dit toelaat zelfs tot ver nadat de zon is onder gegaan. Dit vraagt om goede, maar vooral ook sfeervolle tuinverlichting. Ik heb mijn favoriete tuinverlichting voor je op een rijtje gezet;

Tuin · 05. juni 2017
Het is bijna zomer. Tijd om buiten een fijne zitplek te creëren. De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de woning en fijne tuinmeubelen mogen dan niet ontbreken. Ik heb de 5 leukste tuinstoelen van dit moment voor je op een rijtje gezet: