werkwijze

Om een goed beeld te krijgen van wat je kunt verwachten van de verschillende interieuradvies pakketten, staan hier alle elementen in het kort voor je beschreven.

1. kennismaking

Elk ontwerp begint met een gratis en vrijblijvend gesprek waarin we je wensen en eisen doorspreken voor de betreffende ruimte. Ik maak foto's van de ruimte en meet hem op. Mocht je in het bezit zijn van een plattegrond, dan ontvang ik daar graag een kopie van. Wanneer je niet een standaardpakket kiest, krijg je daarna een offerte thuis gestuurd. 

2. moodboard

Een moodboard geeft een impressie van de sfeer, stijl, kleuren en materialen weer. Deze maak ik aan de hand van jouw wensen en stijl en is het uitgangspunt voor het advies. 

3. indelingsplan

Aan de hand van je wensen en eisen maak ik schetsen voor de indeling van de ruimte. De beste optie(s) laat ik je zien d.m.v. een ingetekende plattegrond. 

4. terugkoppeling

Deze terugkoppeling is er voor om het moodboard en het indelingsplan met je te bespreken. Wanneer dit naar wens is ga ik verder met het uitwerken van het advies. 

5. kleuren en materiaalvoorstel

Dit overzicht geeft de kleuren en materialen weer die ik heb uitgekozen voor de wanden, vloer, raambekleding, meubels ect. Als het lukt laat ik dit zoveel mogelijk zien aan de hand van stalen. 

6. verlichtingsplan

Een verlichtingsplan laat overzichtelijk zien waar lichtpunten nodig zijn. Hierbij geef ik aan welke soort armatuur dit het beste kan zijn, bijvoorbeeld een hanglamp of een staande lamp. 

7. aankoopoverzicht

Op dit overzicht kun je zien welke meubels en eventueel accessoires ik voor het ontwerp heb uitgezocht. Deze zoek ik voor je uit binnen het aangegeven budget. Hiervoor zal ik verschillende winkels en leveranciers bezoeken om de juiste producten voor je te selecteren. Dit overzicht komt inclusief informatie over het merk, prijs en eventuele verkooppunten.

8. 2D/3D impressies

Omdat het lastig kan zijn je het ontwerp voor te stellen, maak ik 2D aanzichten of 3D impressies. Deze impressies helpen je ook bij het realiseren van het ontwerp. 

9. Eindpresentatie

Zodra het ontwerp af is kom ik bij je langs om het ontwerp te presenteren. Dit doe ik aan de hand van een A3 presentatie. Deze loop ik samen met je door voor vragen en uitleg. 

10. betaling

Binnen drie werkdagen nadat het definitieve ontwerp is gepresenteerd (ongeacht wanneer het ontwerp wordt uitgevoerd) wordt de factuur per email verzonden. Deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan.  

11. hulp bij aanschaf aankopen

Ik ga voor je op pad om de kleinere spullen voor je te shoppen en voor de grotere meubels vraag ik een offerte voor je aan. 

12. realisatie/styling

Om de ruimte helemaal af te maken kan ik hem voor je komen inrichten en afstylen. Dan zorg ik ervoor dat de puntjes op de 'i' worden gezet en alles staat zoals het bedoelt is. Hiervoor is het wel belangrijk dat alle meubels en accessoires al zijn geshopt. Zo niet, dan kan ik nog even voor je shoppen voor de laatste details. Ook een wandje of een meubel voor je schilderen is geen probleem. 


Download
Algemene Voorwaarden 2020 STEDSK.pdf
Adobe Acrobat document 82.8 KB