· 

Dé tuintrends voor deze zomer - Wonen&Co

Bron: made

De trends voor buiten sluiten steeds meer aan bij de trends voor binnen. Dit maakt dat de tuintrends voor deze zomer gevarieerd zijn: denk aan de natuurlijke woonstijl, industrieel of kleurrijk en gedurfd. Welke van deze tuintrends past bij jou?

Ga voor kleurrijk

Dit seizoen is niets is te gek qua kleur. Vorig jaar waren de tuinen nog ingetogen maar dit jaar mag het vrolijker! Blauwe schuttingen en roze tuinstoelen of groen met gele kussens, colour blocking is niet alleen meer een trend voor binnenshuis en de modewereld. Schilder een saaie muur in een felle kleur of geef een oud bankje een fris kleurtje. De trend werkt met tegengestelde kleuren, maar ook met ton sur ton. Durf jij het aan?

Bron: made

Bron: lillelykke

Bron: elledecoration


Een tropisch paradijs

Hoe fijn is het om de palmbomen en de tropische prints van binnen mee naar buiten te nemen? Met grote, weelderige groene planten zoals cactussen, palmen of varens waan je jezelf als snel aan de andere kant van de wereldbol. Heerlijk ontspannen! Zet de planten in grote potten zodat je ze na de zomer naar binnen kunt verplaatsen.

Bron: inside out

Bron: sfgirlbybay

Bron: igor josifovic voorhappyinteriorblog.com


Naturel chic

Natuurlijke materialen staan dit jaar centraal in de tuin. Denk bij de naturel sfeer aan wit, hout, rotan en zachte witte kussens. Een lichte, frisse basis met mooie natuurlijke materialen en  eerlijke producten. Deze stijl is ook ideaal om te combineren met de tropische planten zoals varens, palmen en bananenbomen. Dé ultieme sfeer voor een heerlijke zen-zomer die je doet denken aan een vakantie op Ibiza.

Bron: karwei

Bron: angelica marie van ruemag

Bron: karwei

Bron: caitlin flemming for sacramento street


Stoer industrieel

Voor wie houdt van een industrieel interieur kan dit seizoen ook zijn hart ophalen bij het inrichten van de tuin. De winkels staan vol stoere meubels die niet misstaan in deze stijl. Zwarte stoelen van rotan of staal,  rode bakstenen muren, teakhouten meubels en betongaas voor je klimop. Het kan niet stoer genoeg zijn in de tuin. Leuk te combineren met de kleuren zwart en wit en natuurlijk veel groene planten.

Bron: karwei

Bron: karwei

Bron: zoinjenieuwehuis

Bron: derekswalwell


Reactie schrijven

Commentaren: 0