· 

De 5 leukste tuinstoelen van dit seizoen - Wonen&Co

Het is bijna zomer. Tijd om buiten een fijne zitplek te creëren. De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de woning en fijne tuinmeubelen mogen dan niet ontbreken. Ik heb de 5 leukste tuinstoelen van dit moment voor je op een rijtje gezet:

 

1. Luxembourg van Fermob

De Luxembourg stoel van Fermob is hard op weg een echte Franse klassieker te worden. Een aantal jaren geleden zag ik hem voor het eerst in het park waarvoor hij speciaal is ontworpen; Jardin du Luxembourg in Parijs. In dit stadspark staan deze typische Franse stoelen willekeurig verspreid tussen de bomen en vijvers, als remake van de vroegere stoelen en bankjes uit dit prachtige park. Met of zonder armleuning, ze zijn niet meer weg te denken uit de Parijse parken en onze eigen tuinen. 

2. Ubud van Fair Furniture

Fair Furniture, de naam zegt het eigenlijk al. Deze stoel is op een eerlijke manier gemaakt met respect voor de mens, het milieu en materiaal. Fair Furniture is een Nederlands bedrijf, maar de productie vindt plaats op Bali, door echte ambachtslieden. De Ubud (vernoemd naar een plaats op het eiland Bali) is gemaakt van handgeweven rotan met staal en past hierdoor perfect in de botanische tuintrend!

3. Industry van Studio Job en Seletti

Een beetje kitsch is niet lelijk! Je moet er natuurlijk van houden, maar deze samenwerking tussen Seletti en Studio Job heeft een bijzondere tuinset voortgebracht. Studio Job is door Seletti gevraagd de traditionele tuinset te veranderen in een set waar de symboliek van de industrie in naar voren komt. Dit heeft geresulteerd in een waar kunstobject voor de tuin!

4. Klapstoel van Bloomingville

In de klapstoel van Bloomingville kun je heerlijk loungen. Voor in je tuin én voor een dagje strand. Een lekker drankje erbij, een goed boek, de zon en je dag is perfect!

5. Grace van Max&Luuk

Poedergeel, roze, mint of blauw, pasteltinten doen het nog steeds goed. Elke tuin fleurt op met deze vrolijke, trendy tuinstoelen van Max&Luuk. Ze kunnen het hele jaar buiten staan waardoor je zelfs in de herfst en de winter ervan kunt genieten en nog een beetje kleur in je tuin hebt.


Reactie schrijven

Commentaren: 0