· 

De leukste tuincollecties op een rij - Wonen&Co

Bron; Sostrene Grene

Het is altijd een feestje wanneer de nieuwe tuincollecties bekend worden gemaakt. Brochures vol vrolijke, groene en zonnige afbeeldingen die je helemaal enthousiast maken voor de zomer. Ik heb de leukste collecties voor je verzameld.

Sostrene Grene

Bron; Sostrene Grene

De tuincollectie van Søstrene Grene heeft de naam ‘betoverende buitenwereld’ gekregen en betoverend is het zeker. De collectie bevat verschillende bloempotten, vazen, serviesgoed en tuinmeubels en daarnaast hele fijne buitenkussens, dekens en sfeervolle verlichting voor het echte ‘hygge’ gevoel. En dit jaar is er ook kinderspeelgoed voor buiten opgenomen in de collectie, zoals schommels en hoepels.  Dus rennen naar de winkel! Bekijk de brochure hier.

Ikea Sommar collectie

Bron; Ikea

Zoals elk jaar lanceert Ikea een nieuwe Sommar collectie, boordevol leuke accessoires, textiel en serviesgoed voor het buitenseizoen. Deze keer bestaat de collectie vooral uit primaire kleuren, strepen, stippen en grote dessins met bloemen, zonnebrillen of ijsjes. Combineer Sommar 2019 met de wel bekende tuinmeubels van Ikea en je hebt een heleboel betaalbare vrolijkheid voor in de tuin! Bekijk hier de tuinbrochure van Ikea.

Bron; Ikea

Kwantum tuincollectie

Bron; Kwantum

Kwantum komt elk jaar weer met trendy tuinmeubels die goed betaalbaar zijn. Dus de verwachtingen waren hoog. Maar ja hoor, ook dit jaar is het ze gelukt een collectie samen te stellen in de mooiste trendkleuren en dessins van dit moment.  Bij Kwantum vind je tuinmeubels, buitenkleden, bijzettafeltjes, accessoires en fijne parasols. Bekijk hier het tuinmagazine van Kwantum.

Bron; Kwantum

karwei

Bron; Karwei

Volgens Karwei hoef je deze zomer nooit meer je tuin uit. Of je nou van de Ibiza-look houdt, van de botanische trend, safari of wanneer je meer houdt van een luxe tuin: je vindt alle stijlen bij Karwei.  Binnen het zeer ruime en trendy assortiment vind je heerlijke loungebanken, stoelen, barbecues, accessoires en het nodige klusmateriaal om je tuin tip top in orde te maken voor de komende zomer. Dus waar wacht je nog op? Je vindt de brochure boordevol tuininspiratie hier.

Bron; Karwei

Reactie schrijven

Commentaren: 0