COVID19 - Stedsk werkt door

Foto van Visuals - Unsplash

Het zijn rare tijden met het COVID-19 virus. Onze wereld is even heel klein geworden doordat we gezamenlijk thuis zitten. Stedsk werkt daarom gewoon door, juist omdat het nu belangrijk is om je thuis gezellig en functioneel te laten zijn.

nieuwe projecten

Gelukkig kan Stedsk gewoon doorgaan in deze vreemde periode waarin we leven. Juist nu is het fijn om je interieur functioneel en gezellig te maken, zodat je er geborgen en thuis kunt voelen.

 

Misschien kom je er door het thuiszitten achter wat de knelpunten zijn in je interieur, doordat je er zoveel tijd samen doorbrengt. Of heb je gewoon meer tijd om erover na te denken. Dit snappen we helemaal. Daarom kun je bij ons gewoon terecht voor interieuradvies. 

 

De kennismaking vooraf vindt gewoon bij jou thuis plaats, zolang we ons aan de veiligheidseisen kunnen houden en niemand in het huishouden ziek of verkouden is.. En anders is er altijd een mogelijkheid om deze kennismaking op een andere manier te houden.

bestaande projecten

Dit betekent ook dat bestaande projecten gewoon door kunnen gaan en worden afgemaakt. Natuurlijk wordt er wel rekening gehouden met dat sommige interieurwinkels nu dicht zijn, waardoor er meer meubels en accessoires worden geadviseerd die online te koop zijn. Maar dat is wat Stedsk normaal gesproken ook al veel doet.

 

De presentaties aan huis zullen ook gewoon doorgaan, zolang we ons dus aan de veiligheidseisen kunnen houden en niemand in het huishouden ziek of verkouden is.. En anders is er altijd een mogelijkheid om de presentatie op een andere manier uit te voeren. 

 

Heb je vragen over een lopend project? Neem dan even contact op. 

nieuw: online advies

Een mogelijkheid die Stedsk nu ook graag wil aanbieden is Online Advies.

 

Heb je bijvoorbeeld maar een korte vraag stellen of heb je alleen een setje in de goede richting nodig? Bijvoorbeeld vragen als; welk vloerkleed past het beste bij mijn bank? Of welke kleur zal ik mijn muur verven? Of welke eetkamerstoelen passen het beste om mijn eettafel? Deze, en andere korte vragen kun je via Online Advies aan Stedsk stellen. De kosten voor dit advies zijn €150. 

 

Hoe werkt het?

 

  1. Stuur per e-mail je woonvraag door naar aukje@stedsk.nl, samen met foto's en eventueel een plattegrond van de betreffende ruimte.
  2. Wanneer je woonvraag binnen het Online Advies past, ontvang je per e-mail een bevestiging, een aanvullende vragenlijst en een instructie voor het betalen van het advies.  
  3. Zodra de betaling en de ingevulde vragenlijst binnen zijn, ontvang je binnen 5 werkdagen het Online Advies per e-mail toegestuurd. 

 

Mocht je vooraf vragen hebben dan mag je me altijd even mailen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0