· 

Zo kun je de Flexa kleur van het jaar combineren - Wonen&Co

bron; flexa/akzonobel

Elk jaar komt Flexa met de kleurtrends voor het nieuwe jaar en ook dé belangrijkste kleur van dat jaar. Zo is voor 2019 de kleur Spiced Honey uitgekozen, een warme amberkleurige tint. In combinatie met deze kleur zijn vier kleuren paletten gecreëerd, genaamd Think, Dream, Love en Act.   

Spiced Honey

bron; flexa/akzonobel

Spiced Honey, de kleur van het jaar 2019, is een warme en lichte kleur met een oranje ondertoon. Hij past perfect binnen het kleurenthema van Flexa:  ‘Let the light in’ , om positiviteit en optimisme te brengen. Door zijn veelzijdigheid kun je hem perfect combineren binnen de vier geselecteerde paletten voor 2019 en zal deze kleur de ene keer rust in je interieur brengen, en in een ander palet werkt het juist weer stimulerend.

Think

bron; flexa/akzonobel

Het palet van Think is er om een kalme sfeer te creëren waarin we ons vrij voelen om onszelf te zijn. De kleur van het jaar Spiced Honey wordt gecombineerd met neutrale tinten, maar ook gemixt met bordeauxrode en verfijnde diepblauwe kleuren.

Dream

bron; flexa/akzonobel

Het palet Dream staat voor een ruimte waar je stil kunt zijn. Een plek om te stoppen met rennen en na te denken over het hier en nu. De kleuren uit dit palet zijn, naast de kleur van het jaar, warme en zachte poederroze tinten.

Love

bron; flexa/akzonobel

Love staat voor een kleurenpalet waarin we ons kunnen omringen met mensen die er het meeste toe doen. Love is de warmste van de paletten uit 2019 en bestaat uit rijke kleuren zoals diep bosgroen, groenblauw en intens terracotta rood, uiteraard in combinatie met Spiced Honey.

Act

bron; flexa/akzonobel

Gedurfd, dapper, maar ook ongecompliceerd. Daar staat Act voor. Een palet om bij op te laden met nieuwe energie. Het bevat dan ook speelse kleuren zoals rood, groen met bleekroze en blauw in combinatie met frisse grijs en wittinten. Spiced Honey zorgt ervoor dat dit palet warm en uitnodigend blijft.

Reactie schrijven

Commentaren: 0