· 

Relaxen in de tuin met pallets -Wonen&Co

Bron; vtwonen.nl

Pallets zijn ideaal om low-budget tuinmeubels van te maken. ze zijn goedkoop, makkelijk te bewerken en stevig. Perfect voor wanneer je even krap bij kas zit, een stapel pallets over hebt of voor wanneer je gewoonweg zin hebt in een leuk DIY-project.  Ik heb de leukste pallet ideeën voor je geselecteerd.

Schommelen in je achtertuin

Heerlijk heen en weer wiegen met je benen in de lucht, in een schommelbankje gemaakt van pallets. Klinkt goed toch? Je kunt de schommel zo groot maken als je zelf wilt zodat je er op kunt zitten of liggen. Laat de pallet mooi neutraal of verf hem in een zomers kleurtje zoals frisblauw, groen of wit en leg er een paar zachte kussens op.  Het enige nadeel: je hebt voor een schommel wel een stevige boom of een veranda nodig.

Bron; Binti Home

Bron; The devoted wife

Loungen op je zelf gemaakte bank

Een loungebank maken van pallets is de meest bekende manier om je pallets functioneel te gebruiken. Leg er gewoon twee op elkaar, schuif ze tegen de muur, kussens erop en klaar is kees! Je kunt de bank uiteraard nog wat luxer maken door er een rugleuning achter te maken. En vergeet de salontafel niet, het liefst met zwenkwielen eronder.  De kussens voor op de palletbank kun je zelf op maat maken, maar je kunt ze tegenwoordig ook gewoon op maat kopen. Leg er een kleedje voor, hang een lichtsnoer op en je zithoek is compleet.

Bron; Styleitchic.blogspot.com 

Heerlijk chillen op je daybed

Wanneer je lekker languit wilt chillen in de zon dan is een daybed iets voor jou. Zo’n bed kun je eenvoudig maken door een paar pallets op de grond neer te leggen en daar bovenop een matras of een kussen te leggen. Of maak er een rugleuning bij zodat je in de relaxstand nog een boek kunt lezen en aan een wijntje kunt nippen. Het is wel handig om wieltjes onder je bed te monteren, zodat je hem makkelijk met de zon of schaduw mee kunt laten bewegen.

Bron; Vtwonen.nl

Bron; bobedre.dk

Bron; srta-pepis.tumblr.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0