advies nieuwbouwwoning / verbouwing

Bij het laten bouwen van je eigen woning of een verbouwing komt er nogal wat op je af! Er zijn talloze keuzes die je moet maken, keuzes waar je je nog nooit bij stil hebt gestaan of keuzes waar je zelf niet uit komt. En wanneer je aan nieuwbouw of een verbouwing begint, wil je het graag in één keer goed doen. Het is dan fijn om te kunnen sparren en advies te kunnen vragen. 

 

Stedsk is gespecialiseerd in het adviseren bij nieuwbouwwoningen in de ontwerpfase en verbouwingen. Ik kijk graag met je mee naar de volgende punten;

 

  • globale indeling en afmetingen van kamers
  • plaatsing ramen en deuren 
  • indeling en keuzes m.b.t. de keuken
  • plaatsing en hoeveelheid wandcontactdozen
  • plaatsing en hoeveelheid lichtpunten
  • keuze in meerwerk zoals tegels, afwerking en kleuren

 

Het is vervelend als je er later achter komt dat hierin niet de juiste keuzes zijn gemaakt. Bijvoorbeeld dat er op je werkplek geen stroompunt aanwezig is of het lichtpunt boven de eettafel niet op de juiste plaats zit. Door alvast naar de indeling van de woning en je woonwensen te kijken, kan dit probleem worden ondervangen. Het is goed om hier in een vroeg stadium van het ontwerpproces mee te beginnen. Zo kunnen we de woning nog optimaal aanpassen aan jouw woonwensen, van buiten, als van binnen. Elk traject van een nieuwbouwwoning of verbouwing is weer anders. Daarom kom ik graag bij je langs om kennis te maken en het traject en je woonwensen te bespreken!

 

Mondeling advies á 1,5 uur €250* of op basis van een offerte 

 

  

 

"Wij zijn prima geholpen bij het maken van keuzes voor onze nieuwbouwwoning.

Goed en duidelijk advies gekregen.

Heel blij met het resultaat!"

- M. Riemersma

* prijzen incl. btw, per ruimte tot 50m2 - Buiten een straal van 30km rondom Leeuwarden geldt een toeslag van €0,25ct per gereden km.


Download
Algemene Voorwaarden 2020 STEDSK.pdf
Adobe Acrobat document 82.8 KB