· 

Shopping op Vrijdag - 'Brass' in je interieur

Bron; Madame Stoltz

Je kunt geen webshop of woontijdschrift meer openen of je komt de mooiste spulletjes tegen in 'brass' kleur.  Deze trend zet al een poosje door en is vooral geliefd in Scandinavische en vintage interieurs.

 

Maar wat is 'brass' nou eigenlijk? Brass is een ander woord voor 'messing'; een metaal dat wordt gemaakt van een combinatie van koper en zink. Brass wordt vaak het gele koper genoemd maar lijkt het meeste op goud, alleen dan zonder de glans. Hierdoor is brass enigszins behoudender dan goud en daardoor juist zo geliefd. 

 

Ik laat je graag een aantal van mijn favoriete brass items van dit moment zien!

Housedoctor wandlamp swing

Bron; Housedoctor

Deze fantastische metalen wandlamp van Housedoctor is een echte eyecatcher aan de wand. De 70 cm lange arm is flexibel waardoor je hem alle kanten op kunt draaien, ideaal.

madam stoltz bloempot

Bron; Madam Stoltz

Hij komt in meerdere formaten, de brass bloempot van Madam Stoltz. Door de geometrische lijnen is het een unieke pot voor je planten. En nog betaalbaar ook!

ferm living wandplank sphere zwart

Bron; FermLiving

Elegant, de nieuwe wandplank Sphere van Ferm Living. Door de toegevoegde brass elementen, in de vorm van een ronde staaf of een bol,  zijn deze wandplanken een verfraaiing voor iedere wand. 

anna + nina ginko ketting

Bron; Anna+Nina

Deze beeldschone schakelketting is van het merk Anna+Nina. De hanger stelt een Ginko blad voor, wat de symbolische betekenis heeft van verering. De schakelketting is 41 cm lang. 

kikkerland vintage gieter

Bron; Kikkerland

Met deze gieter wil je elke dag je planten wel water geven, wat een schatje! Hij is 32 cm groot en uiteraard uitgevoerd in brass. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0