"Wij zijn prima geholpen bij het maken van keuzes voor onze nieuwbouwwoning.

Goed en duidelijk advies gekregen.

Heel blij met het resultaat!"

- M. Riemersma

advies nieuwbouw woning

Bij het laten bouwen van je eigen woningen komt er nogal wat op je af! Er zijn talloze keuzes die je moet maken, keuzes waar je je nog nooit bij stil hebt gestaan of keuzes waar je zelf niet uit komt. En wanneer je aan nieuwbouw begint, dan wil je het graag in één keer goed doen! Het is dan fijn om af en toe te kunnen sparren en om advies te kunnen vragen. 

 

STEDSK is gespecialiseerd in het adviseren bij nieuwbouwwoningen in de ontwerpfase.. Ik kijk graag met je mee of de indeling van de kamers, de plaatsing van deuren, ramen, wandcontactdozen en lichtpunten aansluiten bij jouw woonwensen. Ook ben ik er voor al het overige meerwerk, zoals het uitzoeken van tegels, kleuren en materialen. Het is vervelend als je er later achter komt dat hierin niet de juiste keuzes zijn gemaakt. Het is goed om hier in een vroeg stadium van het ontwerpproces mee te beginnen. Zo kun je de woning nog optimaal aanpassen aan jouw woonwensen, van buiten, als van binnen. 

 

Elk traject van een nieuwbouwwoning is weer anders. Daarom kom ik graag bij je langs om kennis te maken en het traject en je woonwensen te bespreken!