· 

Shared Individualism - kleurtrend 2017

Na de twee redelijk ingetogen kleuren paletten van New Romanticism en New Working Home, is de volgende trend een stuk vrolijker qua kleur. Shared Individualism. 

 

Door de individualisering van de samenleving hebben mensen in een gemeenschappelijke ruimte vaak behoefte aan hun eigen plek. Door de kleuren uit het Shared Individualisme pallet kun je eigen hoekjes creëren in een grote ruimte., zonder het geheel te verliezen. Deze kleuren zijn ook mooi te combineren met de trendkleur van 2017, Denim Drift. 

 

"Dit palet is niet alleen voor gezinnen, iedereen die een ruimte deelt met anderen begrijpt de waarde van het creëren van uitnodigende gemeenschappelijke ruimtes." - Marieke van der Bruggen - Senior Color Designer Global Aesthetic Center

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0