· 

Considered Luxury - kleurtrend 2017

Een heerlijk rustgevend pallet is Considered Luxury geworden. De kleuren zijn neutraal en goed te combineren met Denim Drift. 

 

Deze kleurtrend richt zich vooral op de ervaringen en het genieten van het leven door een rustige basis. Hierdoor gaat de aandacht naar de essentie van wat belangrijk is, je gezin, een goed boek of andere ervaringen die je dierbaar zijn. 

 

"De kleurencombinatie van Considered Luxury haalt het beste naar boven van zachte neutrale tinten en laat Denim Drift echt opvallen. Om de look compleet te maken adviseer ik een paar goed gekozen interieuraccessoires, zoals een massief houten tafel. Ik ben er helemaal voor om te vieren wat echt belangrijk is en dat goed doen." - Willeke Jongejan - Senior Color Designer Global Aesthetic Center

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0